Våra tjänster

Våra tjänster

Svarvning
Fräsning
CAD/CAM
Konstruktion & montering
Svarvning
I vår breda maskinpark har vi 2-6-axliga maskiner. Vi har lång erfarenhet av svarvning av komplexa verktyg och detaljer och jobbar främst med CNC-svarvning men kan även erbjuda manuell svarvning vid behov. Vi arbetar i många olika material såsom aluminium, stål, rostfritt, mässing med mera. När exaktheten är viktig och det krävs låga toleranser är CNC-svarvning en viktig teknik som vi har gedigen kunskap inom.
Fräsning
Med tekniken inom CNC-fräsning kan vi ta fram komplexa komponenter och maskindelar enligt beställning. Vi kan utföra 3-5-axliga arbeten. Vi arbetar i många olika material såsom aluminium, stål, rostfritt, mässing med mera.
CAD/CAM
Vi använder oss av modern programvara för att få bästa kvalitet på slutprodukten. Autodesk Inventor och Mastercam är de program som vi använder för att bereda våra CNC-maskiner.
Konstruktion & montering
Vid behov hjälper vi även kunden med konstruktion av maskiner eller komponenter. Vi arbetar i CAD-miljö för att konstruera. Enklare montering kan vi utföra när behov uppstår. För att hjälpen kunden på bästa sätt diskuterar vi alltid behoven och möjliga lösningar.
Copyright © 2019 – 2022 Prokon AB.
crosschevron-down